Zelfstandige - Ikzelf als zelfstandige

 • Niet alleen uw inkomen daalt drastisch als u voor lange tijd arbeidsongeschikt bent, maar ook de omzet van uw bedrijf zal hier onder lijden.
  Stel daarom de omzet van uw bedrijf veilig door middel van een omzetverzekering.
   
 • Als zelfstandige kan je geen beroep doen op een arbeidsongevallenverzekering en dien je dus zelf in te staan voor de financiële gevolgen naar aanleiding van een privé- of beroepsongeval. Een ongevallenverzekering 24/24 beschermt je 24 uur op 24 uur, ook in het buitenland.
   
 • U vindt de gezondheid van uzelf en uw familie belangrijk en wil geen financiële zorgen hebben in geval van ziekenhuisopname? Dan is de hospitalisatieverzekering een perfecte aanvulling op uw verplichte ziekteverzekering.
   
 • Stellen dat u als een zelfstandige karig bedeeld zal worden als u op pensioen gaat, is een open deur intrappen.
  Gelukkig kan een zelfstandige zelf stappen ondernemen om via persoonlijke inspanningen een aanvullende pensioen op te bouwen.
 • Het wettelijk pensioen zal enkel in de basisbehoeften voorzien, want het verschil tussen het laatste verdiende loon en het pensioen is aanzienlijk. Voor een financieel onafhankelijke ‘oude’ dag is het dan ook aangewezen om de pensioenkloof te kunnen opvangen door zelf te voorzien in de wensen en behoeften.
 • Meer dan in een normale reisverzekering, moeten specifieke risico’s van een ondernemer die op reis gaat afgedekt worden. Reisverzekeringen voor zakenmensen zijn o.m. toegespitst op reizen naar zakenrelaties, beurzen en congressen.