Meer info nodig? 011/36.21.21
Conflict@work

Een conflict met een werknemer, een vakbond of de R.S.Z., het is u misschien al overkomen en u weet welke impact dit heeft op uw bedrijf en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

Een rechtsbijstandsverzekering voor bedrijven is vaak duur en dekt materies die u niet direct aanbelangen of waartegen u niet per se wilt verzekerd zijn.  De dienstverlening van VHS Verzekeringen is er altijd op gericht haar  klanten te ’ontzorgen’ zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun dagelijkse activiteiten.

Daarom hebben wij – exclusief voor onze klanten - de perfecte oplossing ontwikkeld om u bij conflicten in de sfeer van het Arbeids- en Sociaal Recht bij te sta

De VHS Conflict@Work-polis.

Conflicten kunnen wij niet voorkomen, maar hiermee reiken wij  u wel een unieke oplossing aan voor de financiële gevolgen van een geschil in deze materie.

Voorbeelden van mogelijke incidenten zijn legio:

  • Veelvuldig wijzigende regelgeving, ingewikkelde procedures bij aanwerving of ontslag, veeleisende werknemers en vakbonden: een fout of vergissing is gauw gebeurd maar kan grote financiële gevolgen hebben.
  • Ook de overheid en haar administratie kunnen het u erg lastig maken. Discussies over laattijdige Dimona-aangiftes of over kennelijk onterecht toegekende subsidies, strafrechtelijke vervolging na een zwaar arbeidsongeval, dwingen u er toe duurbetaalde advocaten onder de arm te nemen.

Voor een minimale premie per werknemer bent u ingedekt tegen advocaat- en juridische kosten, ook in de adviesfase en voor bemiddeling!

Wij staan klaar om naar u te luisteren

Bel ons op 011/36.21.21
van ma t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Liever zelf gecontacteerd worden?
Maak een afspraak wanneer het u past.

Word terug gebeld Stuur ons een mail 

Vraag online je offerte aan