Meer info nodig? 011/36.21.21
Employee Benefits Groepsverzekering

Employee Benefits  Groepsverzekering

Een groepsverzekering voor werknemers is één van de belangrijke pijlers om een wervend en motiverend personeelsbeleid uit te bouwen.. Niet alleen zijn er de zeer interessante waarborgen die via de groepsverzekering kunnen onderschreven worden, maar ook de hoge loonlast in België dragen ertoe bij dat ondertussen 7 op de 10 Belgische werknemers een of andere vorm van pensioenplan hebben.

Maar er is meer dan enkel de opbouw van een aanvullend pensioen.  De Belgische Sociale Zekerheid biedt een bescherming aan de  werknemer als hij of zij arbeidsongeschikt is door ziekte of ongeval. Maar deze dekkingen zijn beperkt tot een percentage van een afgetopt loon!
En bij overlijden door ziekte of privé-ongeval is er haast geen tegemoetkoming.

Via uw Employee Benefits-plan kunt u als werkgever hierop inspelen en de hiaten in deze sociale bescherming opvullen. Zo draagt u er zorg voor dat tenminste de financiële zorgen bij tegenslag tot een minimum herleid worden.

Als makelaar en beheerder van uw Employee Benefits-plan helpen wij u om uw weg te vinden in deze materie en de juiste keuzes te maken:

  • Wat is het beschikbare budget?
  • Welke waarborgen wilt u aanbieden: pensioenopbouw, overlijden, arbeidsongeschiktheid, hospitalisatie…?
  • Voor wie?
  • Bij welke leveranciers kunnen we terecht? Welke maatschappij biedt de beste dienstverlening aan, zowel qua rendement, schaderegeling, onlinetool..? En is de continuïteit gegarandeerd?
  • Zijn de voorziene regelingen juridisch in orde?  Denk hierbij maar aan de gevolgen van de invoering van het eenheidsstatuut van arbeiders en bedienden.

Enkel als dit plaatje volledig klopt, biedt de groepsverzekering echte meerwaarde voor u en uw werknemers.  Dan pas zullen zij uw financiële inspanningen en de aangeboden extralegale waarborgen naar waarde schatten.  En is dit net niet wat uw beoogd doel is:  de erkenning en motivatie van uw werknemers?

Voor meer informatie of een introductiegesprek..

Wij staan klaar om naar u te luisteren

Bel ons op 011/36.21.21
van ma t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Liever zelf gecontacteerd worden?
Maak een afspraak wanneer het u past.

Word terug gebeld Stuur ons een mail 

Vraag online je offerte aan