Meer info nodig? 011/36.21.21
Kinesitherapeuten

Reeds jaren zijn wij actief als gespecialiseerde verzekeringspartner voor de kinesitherapeuten.                       

Met meer dan 1 000 verzekerde kinesitherapeuten zijn wij één van de grootste onafhankelijke makelaars in België voor uw beroepsdoelgroep.

Wenst U hierover meer info of had u graag een vergelijking met uw huidig beroepsverzekeringen, neem dan contact op met ons!

Zo hebben wij voor u als kinesitherapeut enkele producten uitgewerkt:

  • Beroepsaansprakelijkheid.

Deze verzekering dekt elke lichamelijke of materiële schade toegebracht aan uw patiënten in het kader van uw beroep. Onze polis is ongeëvenaard in de markt, met aanvullende waarborgen op uw maat.  Voor schoolverlaters bieden wij deze verzekering het eerste jaar gratis aan.
 

  • Het Gewaarborgd Inkomen

 VHS Verzekeringen biedt u een uitzonderlijke polis die er voor zorgt dat u uw levensstandaard kunt behouden in geval u niet kunt werken door ziekte of ongeval. Uitzonderlijk zowel in waarborgen als in tarief.
 

  • Pensioenopbouw

Ook voor uw pensioenopbouw kan u bij ons terecht. Wij stellen samen met u een pensioenplanning op en kijken na bij welke maatschappij  u aan de beste voorwaarden uw oude dag veilig stelt.

  • Hospitalisatieverzekering.

Geen overbodige luxe gezien de sterke stijging van de kosten in de gezondheidszorg. U en uw gezin kunnen via de beroepsverzekering Axxon aansluiten in een collectieve hospitalisatieverzekering met tal van extra voordelen

 

Kortom, bij ons kan u zich snel, efficiënt, volledig en voordelig verzekeren!

Wij staan klaar om naar u te luisteren

Bel ons op 011/36.21.21
van ma t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Liever zelf gecontacteerd worden?
Maak een afspraak wanneer het u past.

Word terug gebeld Stuur ons een mail 

Vraag online je offerte aan