Over VHS

VHS Verzekeringen is in 1995 ontstaan uit de fusie van twee Noord Limburgse makelaars, Van Hoof Verzekeringen ( gesticht in 1960 ) en Ariane Verzekeringen ( gesticht in 1987 ). Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende makelaar voor zowel bedrijven als particulieren. Vanaf 2002 wordt het kantoor geleid door Chris Schruers en Marc Maas.

Op enkele jaren tijd volgden drie overnames, Interfidesko uit Zonhoven, Leon Claes uit Lummen en Inveras uit Hasselt. Met de nieuwbouw in Zonhoven in 2013 werd een nieuwe stap gezet in de verdere uitbouw van het kantoor. In 2014 werden nog 2 overnames aan het rijtje toegevoegd, dML – Noord en LVK in Houthalen. De meest recente overname gebeurde in 2017, PWM Group uit Sint-Truiden.

Hiermee telt VHS vandaag een 50tal medewerkers, 4 kantoren, > 1.500 bedrijvenklanten en > 8000 particulieren-klanten.

Met de slogan ‘We Connect, We Cover, We Care’ willen wij aantonen dat wij verder gaan dan enkel verzekeren. VHS wilt een connectie met zijn klanten, partners en medewerkers. Wij richten ons op langetermijnrelaties. We willen onze klanten door en door kennen, zodat wij hun risico’s volledig begrijpen en hun belangen optimaal kunnen verdedigen.

Onze focus ligt op de klant. Daarom zijn onze adviseurs ingedeeld in multidisciplinaire teams in functie van de verschillende soorten klanten. In dit team kunnen onze klanten met al hun vragen en problemen in verband met hun verzekeringspolissen of schadegevallen terecht. Hiermee creëren we betrokkenheid en klantenkennis. Dit in combinatie met onze expertise en professionaliteit, maakt dat we onze klanten volledig kunnen ‘ontzorgen’. Ons doel is onze klanten goede nachtrust bezorgen.

Wat nog meer?

VHS is een familiebedrijf met actieve zaakvoerder-eigenaars.

Marc en Chris


VHS is een bedrijf waarin veel plezier gemaakt wordt
 

pingpong

VHS is een sportief bedrijf

VHS is een familiebedrijf

VHS staat ook voor maatschappelijke betrokkenheid