Meer info nodig? 011/36.21.21
Verzeker je handelspand

Mijn handelspand

Hoewel de brandverzekering voor een handelspand wettelijk niet verplicht is, is ze sterk aan te raden.
En zeker als in  de huurovereenkomst met de verhuurder gestipuleerd staat dat hij je verplicht een brandverzekering af te sluiten.  Indien je dit dan niet zou doen, kan de verzekeraar van de eigenaar van het pand bij jou terechtkomen om zijn schadevergoedingen te recupereren. 
Ook de bank kan bij het verstrekken van een hypothecaire lening de verplichting tot het afsluiten van een brandverzekering voorzien.

Een brandverzekering dekt veel meer dan enkel schade door brand aan je handelspand. Ze dekt ook hagel en stormschade, glasbreuk, elektriciteitsrisico, waterschade, natuurrampen, aanrijdingen door voertuigen, burgerlijke aansprakelijkheid (bv. bij brand die overslaat naar de buren)…, zowel aan het gebouw als aan de inhoud, koopwaar inbegrepen.

Bijkomend kan je je handelspand en inboedel ook verzekeren tegen diefstal. Vergeet ook de bedrijfsschade na een schadegeval niet in te dekken!

Uitzondering hierop is bv. een huurbaas die zijn huurder verplicht een brandverzekering te nemen of de bank kan je ook verplichten indien je een hypothecaire lening aangaat.

Ook bijkomende waarborgen zijn mogelijk zoals:

 

  • Door een blikseminslag is er schade aan je kassa’s en de PC’s.
  • Door een overstroming is er schade aan je koopwaar

  • Door storm waait er een boom op het dak van je handelszaak

  • Glasbraak van de vitrine

  • ..

Wij staan klaar om naar u te luisteren

Bel ons op 011/36.21.21
van ma t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Liever zelf gecontacteerd worden?
Maak een afspraak wanneer het u past.

Word terug gebeld Stuur ons een mail 

Vraag online je offerte aan